miércoles, 14 de octubre de 2015

Una mica més sobre mi

Com ja saps he mostrat la meva voluntat de formar part de la llista del PSC al Senat si els companys i companyes em doneu suport, per aquest motiu m’agradaria explicar-vos una mica més sobre mi.

Sóc un jove tarragoní de 31 anys, nascut un 14 de juliol, data molt significativa per tots els que ens declarem republicans i tenim anima revolucionaria. Als 14 anys em vaig afiliar al Sindicat d’Estudiants, on vaig militar i liderar vagues contra els governs d’Aznar fins que al 2003 vaig decidir sumar-me a la gran família socialista.

En l’àmbit acadèmic he cursat Estudis de Grau de Dret per la Universitat Rovira i Virgili i un Postgrau de Lideratge per la Gestió Política i Social al Col·legi de Postgraus de l’UAB.

Actualment curso estudis del Màster d’Advocacia i del Màster d’Estudis Avançats de l’Administració i el Dret Públic a la Universitat Rovira i Virgili.

Al llarg dels anys d’estudi he estat elegit pels meus companys i companyes en diferents ocasions per representar-los als diferents òrgans de representació estudiantil: al Consell Escolar de l’Institut, a la Junta de Facultat i al Claustre de la Universitat.

Vaig ser militant de la Joventut Socialista de Catalunya del 2003 fins al març d’aquest any, a la JSC vaig tenir l’honor de representar als meus companys a diferents càrrecs de responsabilitat com a Secretari Adjunt d’Organització de l’Agrupació de Tarragona, Secretari d’Organització de la Federació de Comarques Tarragonines, Primer Secretari de la Federació de Comarques Tarragonines i Secretari d’Acció Política i Sectorials de la Executiva Nacional de la JSC.

Al Partit dels Socialistes de Catalunya milito també des de 2003 i he tingut diverses responsabilitats en l’Executiva de la meva Agrupació en els darrers dos mandats.

Actualment sóc un més del milions d’aturats que hem patit la crisis econòmica, i com a jove també he patit la mal anomenada flexibilitat laboral i he treballat en moltes empreses i feines diferents. He fet de Socorrista, de Venedor de Informàtica d’una gran superfície on també vaig vendre mobles, d’ajudant d’oficial a la petroquímica, de Policia Portuari, de Vigilant d’Obres, d’Agent Electoral de la UGT i diferents feines en empreses de serveis integrals.

Em presento amb una màxima que recollia Francisco Largo Caballero en aquestes paraules: ...os digo que al dejar los cargos no he tenido que volver a la clase obrera, porque jamás salí de ella; me ha bastado con sustraerme a los halagos y las comodidades personales, sabiendo que mi puesto no podía estar más que  en el campo obrero. Porque la redención de la humanidad solo puede hacerla la clase obrera”. 

En base a aquestes paraules, del que fou líder obrer i socialista, us puc dir que si sóc el vostre candidat i tinc la gran sort de que el ciutadans i ciutadanes decideixin donar suport a la nostra candidatura, no estaré en cap cas més de vuit anys al càrrec de senador i renunciaré a tot tipus de privilegis que excedeixin el que són les eines necessàries per realitzar la tasca de senador.   

Salut, Socialisme y República Federal.

Alejandro Caballero Madrid. 

2 comentarios:

penyebab penyakit asma dan cara mengatasinya dijo...

I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post. penyebab penyakit asma dan cara mengatasinya

Fikri Fikri dijo...

Pramezshop melayani berbagai produk Muslimah seperti Busana Muslim, Gamis, Jual Alquran Rainbow, Jual Alquran Madina, Prayerset, Jilbab Wolfis, Kerudung Segiempat Wolfis dan perlengkapan muslimah lainnya.
jual alquran pelangi

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes